8/2/11


Το Bacardi καρπούζι λάμπει στον ήλιο με ένα υπέροχο ροδί χρώμα. Βαρέθηκα να καταγράφω τα όνειρα. Είναι τόσα πολλά και με ορατά σύμβολα, ακόμα και όταν φαίνονται νεφελώδη. Μου λες πως σκαρώνεις ποιήματα περιμένοντας την αυγή ή τον άγγελο. Αναρωτιέσαι γιατί δε γράφω άλλο - μάλλον επικεντρώνομαι στην καθημερινότητα που με απορροφά ή δεν έχω κάτι να πω εδώ. Ωστόσο η σκέψη πως δεν απευθύνεσαι πουθενά σε απελευθερώνει και τότε αρχίζεις να γράφεις πραγματικά. Τις νύχτες, ακούω τον ήχο του κορμιού που μεγαλώνει, τα κόκκαλα καθώς μετατοπίζονται και σιγά-σιγά ψάχνουν να βρουν δρόμο μέσα από τα ρούχα. Διάβασα καμιά δεκαριά βιβλία αυτό το διάστημα, όλα καλά, αλλά ειδικά αυτό το γιαπωνέζικο με πήρε μαζί του. Θα' ναι το αίμα. Όλο και περισσότερο το ξημέρωμα γίνεται πιο θορυβώδες, σημάδι πως η ζωή, σε πείσμα όλων, επιστρέφει πιο δυνατή.

7 σχόλια:

 1. Αυτό το "σε πείσμα όλων", μεγάλη ενέργεια απέναντι σε όλους τους θορύβους γύρω μας και μέσα μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν είναι ότι στέρεψες από λόγο, απλά μια ανάπαυλα του λόγου για γραφή..
  Κάθε πρωί ακόμη πιο δυνατοί!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ...ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ....ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΑΛΛΗ....ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ.....ΓΡΗΓΟΡΑ....ΑΝΕΥΘΥΝΑ...ΞΑΦΝΙΚΑ...ΜΟΝΑΔΙΚΑ....ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ.....ΚΥΚΛΟΥΣ ΜΑΖΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. kovo voltes,
  έτσι είναι.

  Hfaistivnas,
  Να'σαι καλά και σε ευχαριστώ.

  ΦΑΝΤΑΣΙόΠΛΗΚΤΟΣ,
  αλλάζουμε ναι - "ανεύθυνα" σε καμία περίπτωση.Όμως κατάλαβα πώς το εννοείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. dawkinson,
  άκου αγάπη μου,όπως θα έχεις μάθει τα φαρμακεία απεργούν ασύστολα και δεν την έχω πρόχειρη την ενδοφλέβια.Πάρε τη Δημουλά από εδώ γιατί γίνεται επικίνδυνο το όλο εγχείρημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. την πήρα. πάρε κι εσύ όμως...

  ΑπάντησηΔιαγραφή